Usuaris de twitter a Catalunya (infografia)

twitter catalunya
A partir d’un dels pocs estudis disponibles: “Informe de los perfiles en redes sociales de España” ens dediquem a estimar quina podria ser la xifra aproximada (i màxima) de perfils en aquesta xarxa social a casa nostra.

(Parlem de perfils existents, no d’usuaris o usuàries actius. I tampoc destriem (tant de bo tinguéssim eines) aquells comptes fake, trolls, bots i d’altres espècies invasores).

Així doncs calculem el percentatge de perfils sobre la població de dues ciutats: Barcelona  (21,6) i Tarragona (11,8) i els considerem límits màxims i mínims. Després treiem una mitjana ponderada amb aquest paràmetre: repartint-lo d’acord a dos poblacions diferents (Barcelona) i resta de Cat (amb la mitjana de Tarragona).

La xifra real previsiblement quedaria per sota.

 

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright FERRAN CAYMEL | 2021

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies